Ky është i rrallë rasti, por tani, Real Madrid është një klub i brishtë.

Marrëdhënia ime me të është e mirë, por çështja është vetëm përgjegjësi e klubit. “Unë vetëm mund të them se ai është një njeri i mirë dhe një profesionist i mirë.”
1 Gaetan Bong ishte i përfshirë në një incident me Jay Rodriguez në 13 janar Brighton mbrojtësin Gaetan Bong ka folur për herë të parë pas një akuzë ai ishte abuzuar racore nga West Brom përpara Jay Rodriguez është gjetur të mos të provohet nga Shoqata e Futbollit.

Rodriguez u akuzua për të bërë një vërejtje të dyshuar në Kamerun Bong ndërkombëtar gjatë fitores Baggies ‘2-0 Premier League gjatë pulëbardha në janar 13. FA njoftoi të premten e kaluar se një komision i pavarur Rregullativ “ka konstatuar se në bilancin e probabiliteteve pretendimi ishte nuk provuar “kundër Rodriguez, i cili kritikoi Bong për zgjedhjen” për të dënuar publikisht “atë.

Të mërkurën në mbrëmje, Brighton lëshoi ​​një deklaratë në emër të Bong që mbështetur versionin e lojtarit të tyre të ngjarjeve.

However, the reflexive essay could be very comparable to almost every other essay

What is involved with developing a thesis oneself? You possess to search out trendy and appropriate resources. Did you ever believe who can generate the perfect reflective paper? It ought to be a very talented man or woman, the a particular that has noticeably adventure and good enough inspiration into the give good results like this, and even solid capabilities and large knowledge.

Actually, reflective essays certainly are a kind of crucial finding out of student’s lifetime expertise. Thankfully, should you be previously below as well as seeking facilitate, you can easlily just consult ‘who may help me with producing a reflective essay?’ and can identify out that our program is usually in this article for you personally!